KBC 4 Questions of October 14 Episode 4

KBC 4 Questions - Geetika Pandey - October 14 Episode 4

Geetika Pandey from Allahabad, Uttar Pradesh wanted to earn atleast Rs 10 Lakh from the show so that she can buy a house in Delhi. She was accompanied by her husband Pranjal Pandey.

When Akankshi Singh Paihar take home Rs 3.2 Lakhs from Kaun Banega Crorepati 4 (KBC 4) in episode 04 on October 14th, the remaining six contestants of the first week had to go for fastest finger first. The question was:

Fastest Finger First Question: Arrange these names in increasing order of the numbers represented in them.
A. Chaturanan
B. Panchanan
C. Dashabahu
D. Ekanga

The correct order is:
D. Ekanga
A. Chaturanan
B. Panchanan
C. Dashabahu

Except one all gave the right answer but the one with fastest finger was Geetika Pandey who did it in 3.828 seconds.

Question 1: Which of these is worn in waist?
A. Bichhua
B. Laung
C. Nath
D. Tagdi

Answer: Tagdi
Geetika locked option D and won Rs 5,000.

Question 2: Which of these roles does Salman Khan play in the film 'Partner'?
A. Tech Guru
B. Palmist
C. Love Guru
D. Career Counseller

Answer: Love Guru
Geetika Pandey locked option C and won Rs 10,000 with it.

Question 3: Which of these vegetables is also called 'Vilaayati Baingan'?
A. Apple Gourd
B. Onion
C. Drumstick
D. Tomato

Answer: Tomato
Geetika used audience poll and then locked D.She won Rs 20,000.

Question 4: Which of these town hosted the Kumbh Mela in 2010?
A. Nasik
B. Allahabad
C. Ujjain
D. Hardwar

Answer: Haridwar

Geetika used her lifeline - Phone-a-friend and called her father-in-law G.K. Pandey and locked the option D and thus won Rs 40,000.

Question 5: What is the name of the character giving this speech?
(A audio clip from 3 Idiots)
A. Ranchi
B. Virus
C. Chatur
D. Milimeter

Answer: Chatur
Without sparing a single moment, Geetika Pandey locked option C and won Rs 40,000

Question 6: Which of these is a name of a finger on your hand?
A. Avantika
B. Ananya
C. Anamika
D. Aditi

Answer: Anamika
Geetika gave a strong reply by locking up option C thus winning Rs 1,60,000.

Question 7: Painter M.F. Hussain accepted the citizenship of which country in 2010?
A. Oman
B. Qatar
D. Bahrain

Answer: Qatar
She took her time and then confidently locked option B. She won Rs 3,20,000

OGeetika used lifelline - Expert's Advice. Charu Sharma thought its option B, so Geetika locked it and won Rs 6,40,000.

Question 9: Which of these women has not partnered Leander Paes winning Mixed Doubles titles at Grand Slam tennis?
A. Martina Navratilova
B. Cara Black
C. Lisa Raymond
D. Rika Hiraki

Answer: Rika Hiraki
She used life line - Double Dip and locked option C which was a wrong answer, then she locked option D which was a right answer. Thus she won Rs 12.5 Lakhs

Question10: What is the meaning of the Arabic word 'suf' from which the team 'Sufi' is obtained?
A. Wood
B. Worship
C. Work
D. Wool

Answer: Wool

Geetika Pandey locked the option C which was a wrong answer. The all she is left with is Rs 3.2 Lakhs, looks like her dream of buying a house seems shattered.

Recent Articles